Martino
Veteran member 258 mesaje
|
Re: 2012 sfarsitul lumii
scris pe 22 ian 2013 07:51 de Martino
Deci daca esti vreodata de acord cu cineva te rog sa-mi spui (Ma refream la cispa) Toata lumea nu incearca decat sa contrazica dar fara argumente solide
Editat de Martino pe 22 ian 2013 07:57
|
sus |
|
cispa
Expert member 963 mesaje
|
scris pe 22 ian 2013 11:46 de cispa
Deci daca esti vreodata de acord cu cineva te rog sa-mi spui (Ma refream la cispa) Toata lumea nu incearca decat sa contrazica dar fara argumente solide Te deranjeaza cand cineva nu iti spune "sunt deacord cu tine" ?
Sau cum trebuie sa fie forumul, un sir lung de "asa e, ai dreptate...." ?
Din pacate fiecare are pareri proprii, unele coincid cu ale unora, alteori nu.
Iar referitor la raspunsul meu, daca l-ai citit tot, vezi ca unele pareri coincid, altele difera, iar unele sunt deductii logige.
Ce vina am eu ca sunt saturat de stereotipuri gen " generatia de azi nu mai e cea de alta data", am auzit asta de cand eram si eu copil, o repetau parintii, bunicii, ori nu e asa ?
Iar referitor la noua tehnologie(calculoatorul si internetul), care nu exista in adolescenta noastra, a devenit o realitate si mai presus de orice o necesitate, e aproape imposibil sa te separi de asta, e precum mancarea industrializata, toti spun ca e plina de chimicale, dar nu avem de unde sa cumparam produse 100% ecologice, asa ca, continuam sa traim cu ceea ce ne ofera actualitatea.
Legat de cluburi si discoteci, ce sa-ti zic, au existat si vor exista, doar forma se schimba precum timpurile. In epoca de inceput a rock an rool-ului, era o nebunie intre tineri, si o disperare intre adulti, in unele state din S.U.A a fost interzisa difuzarea la radio, ca mai apoi sa devina muzica nationala.
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 22 ian 2013 19:42 de nicol1973
Deci daca esti vreodata de acord cu cineva te rog sa-mi spui (Ma refream la cispa) Toata lumea nu incearca decat sa contrazica dar fara argumente solide
nu e concurs de contrazis. fiecare are ideile lui. daca ai fi mai "hot", nu te-ai mai stresa ca cineva te contrazice, ci ai citi toate chestiile pro si contra, si ai sintetiza.
|
sus |
|
Martino
|
scris pe 22 ian 2013 20:57 de Martino
nu e concurs de contrazis. fiecare are ideile lui. daca ai fi mai "hot", nu te-ai mai stresa ca cineva te contrazice, ci ai citi toate chestiile pro si contra, si ai sintetiza.
Fireste ca nu e, daca toata lumea ar fi de acord cu ce zic eu sau cu ce zice alcineva, forumul ar fi monoton si intodeauna vor exista opinii pro si contra!
|
sus |
|
cispa
Expert member 963 mesaje
|
scris pe 23 ian 2013 11:46 de cispa
Fireste ca nu e, daca toata lumea ar fi de acord cu ce zic eu sau cu ce zice alcineva, forumul ar fi monoton si intodeauna vor exista opinii pro si contra! Atunci unde e problema ? Vezi ca ajungi singur la adevar ? Ce e rau in a avea o parere contrara ?
Acum a apart sterotipul: vreau argumente "solide" donmule, da' ce, suntem la o reuniune stiintifica ? Fiecare isi spune parerea dupa cum il taie capul, pe unii mai mult, pe altii mai putin, iar pe cativa deloc.
De exemplu: X spune ca lui nu-i place varza, doar castravetii, iar Y ii raspunde:vreau agumente "solide" domnu', ce se-ntampa aici, e balamuc ? Cum iti permiti sa nu-ti placa varza fara argumente "solide", ca-ti bag castravetii care-ti plac stii tu unde, ia vezi !!!!!!
|
sus |
|
Martino
|
scris pe 23 ian 2013 16:58 de Martino
Atunci unde e problema ? Vezi ca ajungi singur la adevar ? Ce e rau in a avea o parere contrara ?
Acum a apart sterotipul: vreau argumente "solide" donmule, da' ce, suntem la o reuniune stiintifica ? Fiecare isi spune parerea dupa cum il taie capul, pe unii mai mult, pe altii mai putin, iar pe cativa deloc.
De exemplu: X spune ca lui nu-i place varza, doar castravetii, iar Y ii raspunde:vreau agumente "solide" domnu', ce se-ntampa aici, e balamuc ? Cum iti permiti sa nu-ti placa varza fara argumente "solide", ca-ti bag castravetii care-ti plac stii tu unde, ia vezi !!!!!!
Interesanta comparatie!
Editat de Martino pe 23 ian 2013 16:58
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 23 ian 2013 22:12 de nicol1973
asa-i cispa, chiar pare cineva cunoscut...
|
sus |
|
|