Forum > Religie > 2012 sfarsitul lumii |
Puggy
Expert member 1069 mesaje
|
Re: 2012 sfarsitul lumii
scris pe 27 iun 2011 18:04 de Puggy
|
sus |
|
cispa
Expert member 963 mesaje
|
scris pe 2 ian 2013 10:08 de cispa
|
sus |
|
newfannny
Expert member 991 mesaje
|
scris pe 4 ian 2013 14:29 de newfannny
Si s-a dus si sfarsitu lumii cel din 2012 , stiam ca nu se va intampla nimic , doar cei slabi ce si-au pierdut credinta in Dumnezeu au crezut in bazaconiile astea spuse de unu de a facut o porcarie de film ( 2012 - pe care l-am si vazut din curiozitate - am vizionat filme mult mai bune cu si despre catastrofe naturale decat asta ) toti s-au luat dupa un film , deek unde nu-i credinta e filmu care iti da toate informatiile , care film ca oricine stie ca filmul = fictiune in marea majoritate peste 50% .
Si oricum s-au facut bani frumosi de pe urma credulilor .
Asta e si s-a vazut si acum ca lumea a uitat de credinta si unii chiar au spiritu ala tampit de turma , e ca si cum ar fi ceva de genu daca unu zice ca azi e nu stiu ce catastrofa naturala pe Pamant dupa ce a facut el nu stiu ce calcule , gata toti il cred si o iau de buna , in loc sa isi cerceteze sufletul si sa nu se increada in toate aiurelile spuse de unu ce vrea sa profite de slabiciunea oamenilor si evident de banii acestora .
Ba s-au vandut buncare , ba am mai vazut niste aiureri cu cina de sf lumii , ori de petrecerea sf lumii prin cluburi .
Fereasca Dumnezeu .
Ce-i asta ?
Doar oameni slabi lipsitit de orice fel de urma de credinta .
da gandind logic sa fie vreun razboi ceva si tineretu sa petreaca razboiul in club ?
Cat cinism si nestimtire din partea generatiei de acum care nu mai stie de frica Lui Dumnezeu sau de cea a parintilor pamantesti .
Alt lucru ce nu imi place .
Cica tineretu asta scapat de sub control isi petrece Nasterea Domnului tot in cluburi .
Asta e o sarbatoare Sfanta nu un motiv de depravare .
Din pacate e si vina parintilor deoarece le-au acordat prea multa libertate si au avut acces la prea multa tehnologie .
Acu 20 de ani era tineret , lumea se distra , nu se avea acces la atata tehnologie , cu totii erau mai educati , mai credinciosi , nu ca acum niste aproape salbatici si lipsiti de orice fel de principii si de bun-simt .
Am dat-o putin in off-topic ca sa spun ceea ce am de spus .
Chiar daca voi strange multe pareri si de da si de nu , insa cei din generatiile `70-`80-`90 sau chiar mai devreme de `70` stiu despre ceea ce vorbesc .
Editat de newfannny pe 4 ian 2013 14:30
|
sus |
|
Martino
Veteran member 258 mesaje
|
scris pe 8 ian 2013 08:49 de Martino
Lasa, vine urmatorul, pe 23 august cica
Cred ca lumea asta ar trebui sa se concentreze mai putin pe sfarsitul lumii si ar trebui sa se intrebe mai intai de sfarsitul proopriu. Intradevar, "SFARSITUL ASTA AL LUMII" e una dintre chestiile senzationale, iar senzationalul prinde la public. Daca s-ar vorbi despre un lucru neinteresant dar adevarat, nu prea ar interesa pe nimeni, dar in momentul in care sa vorbeste de Apocalipsa e normal ca toti sa dea un anumit grad de atentie, chiar daca lucru respectiv e mai mult decat fals. Cam asta e ideea.
Si apropo, asta cu 23 august nu am auzit de ea! Cine a mai scornit si asta?!
Editat de Martino pe 8 ian 2013 08:50
|
sus |
|
Puggy
Expert member 1069 mesaje
|
scris pe 8 ian 2013 10:31 de Puggy
Editat de Puggy pe 8 ian 2013 10:32
|
sus |
|
Martino
|
scris pe 8 ian 2013 11:41 de Martino
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 8 ian 2013 11:57 de nicol1973
Nu, pe bune eu sunt de acor cu newfanny!
o mica mica obiectie: hai sa spunem ca, preventiv, tie, component al noii generatii, parintii ti-ar interzice accesul la tehnologie. cu ce ti-ai mai pune in practica ideile muzicale si cu ce le-ai mai promova?
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 8 ian 2013 11:59 de nicol1973
Lasa, vine urmatorul, pe 23 august cica
daca si asta e teapa, il pregatesc eu.
|
sus |
|
Martino
|
scris pe 8 ian 2013 12:24 de Martino
o mica mica obiectie: hai sa spunem ca, preventiv, tie, component al noii generatii, parintii ti-ar interzice accesul la tehnologie. cu ce ti-ai mai pune in practica ideile muzicale si cu ce le-ai mai promova?
Bine, eu nu am zis ca sunt de acord din toate punctele cu newfanny, sunt de acord doar cu partea asta ca unii tineri din ziua de astazi exagereaza cu cluburile. Dar nu cu interzicerea accesului la tehnologie, si stai linistita nu am eu cine stie ce tehnologie ca sa mi-o interzica!
|
sus |
|
cispa
Expert member 963 mesaje
|
scris pe 8 ian 2013 14:01 de cispa
|
sus |
|
cispa
Expert member 963 mesaje
|
scris pe 8 ian 2013 14:03 de cispa
daca si asta e teapa, il pregatesc eu. Ei, alooooo, ce pixu' meu ai in plan ??????
Dezvolta........
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 9 ian 2013 11:32 de nicol1973
Ei, alooooo, ce pixu' meu ai in plan ??????
Dezvolta........
acum sa dezvolt? la timpul potrivit...
|
sus |
|
newfannny
Expert member 991 mesaje
|
scris pe 18 ian 2013 12:47 de newfannny
Foarte simplu , prin ziare , reviste , liber grai , ce pe vremuri era internet ?
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 19 ian 2013 22:39 de nicol1973
Foarte simplu , prin ziare , reviste , liber grai , ce pe vremuri era internet ?
ma, sincer, nu incetezi sa ma uimesti.
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 19 ian 2013 22:41 de nicol1973
Eu chiar sunt de acord cu ceea ce ai zis!
bravo! buna alegere!
|
sus |
|
Martino
|
scris pe 19 ian 2013 23:11 de Martino
bravo! buna alegere!
De ce tot nu-ti vezi tu de treaba ta?!
|
sus |
|
newfannny
Expert member 991 mesaje
|
scris pe 20 ian 2013 00:34 de newfannny
ma, sincer, nu incetezi sa ma uimesti.
Fiecare cu parerea sa .
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 20 ian 2013 16:11 de nicol1973
De ce tot nu-ti vezi tu de treaba ta?!
stii de ce? pentru ca nu cititi ce se scrie. si tu te grabesti sa raspunzi fara a fi inteles pe deplin ce s-a scris. d'aia. dar n-ai grija, va las in inocenta voastra.
|
sus |
|
Martino
|
scris pe 20 ian 2013 18:40 de Martino
stii de ce? pentru ca nu cititi ce se scrie. si tu te grabesti sa raspunzi fara a fi inteles pe deplin ce s-a scris. d'aia. dar n-ai grija, va las in inocenta voastra.
Dar de ce esti asa sigura ca nu am citit ce s-a scris?!
|
sus |
|
newfannny
Expert member 991 mesaje
|
scris pe 20 ian 2013 19:02 de newfannny
Bine, eu nu am zis ca sunt de acord din toate punctele cu newfanny, sunt de acord doar cu partea asta ca unii tineri din ziua de astazi exagereaza cu cluburile. Dar nu cu interzicerea accesului la tehnologie, si stai linistita nu am eu cine stie ce tehnologie ca sa mi-o interzica!
Nu am spus in nici intr-un caz ca ar trebui interzisa tehnologia ci doar ca acum 20 de ani cand nu era atata tehnologie lumeaa era cu mult mai educata decat acum .
E bine sa ai acces la tehnologie moderna atata timp cat stii sa nu o folosesti in exces ci doar pentru utilitati , sa te ajute sa iti faci viata mai usoara dar nu sa devii un dependent al ei . al tehnologiei , vorba aia ce-i mult strica .
|
sus |
|
Martino
|
scris pe 20 ian 2013 22:07 de Martino
Nu am spus in nici intr-un caz ca ar trebui interzisa tehnologia ci doar ca acum 20 de ani cand nu era atata tehnologie lumeaa era cu mult mai educata decat acum .
E bine sa ai acces la tehnologie moderna atata timp cat stii sa nu o folosesti in exces ci doar pentru utilitati , sa te ajute sa iti faci viata mai usoara dar nu sa devii un dependent al ei . al tehnologiei , vorba aia ce-i mult strica .
In general in orice am face e bine sa fim echilibrati. Technologia are atat avantaje, dar si dezavantaje, dar trebuie folosita in scopuri bune si nu in exces. Insa da, cum spunei si tu de asemenea generatia anteriora, 70 - 80 era mult mai educata decat generatia de astazi, chiar daca in prezent suntem - cica mai avansati - din mai multe puncte de vedere. Da, si era o lume mai simpla, dar mai cu capul pe umeri dar astazi din pacate avem de-aface cu asa numita imoralizare. Sa ne uitam numai in mass-media, la televizor si auzim tot felul de "circuri', scandaluri si barfe; numai nonvalori, ca sa nu le zic altfel. Fireste ca cine se uita la asa ceva, normal ca nu are nimic de castigat, dimpotriva pierde timpul! Dar asta se promoveaza, asta se vinde... Si e pacat : Asta se intampla si pentru ca sunt cam multe posturi tv (multe dintre ele sunt cam in plus) Ei asta e tot un dezavantaj al tehnologiei... Important e sa dam atentie numai lucrurilor seriose, lucrurile care ne intereseaza cu adevarat, sa discernem informatiile. Si ca sa nu o dau in off-topic, va exista si un sfarsit al lumii, pentru ca Biblia nu minte, dar toate la timpul lor. Inca ceva: pun pariu ca in viitorul apropiat se mai trezeste vreo unul mai "inteligent" cu alte calcule care la fel se vor dovedi la fel false, legate tot de asa numitul sfarsit. Da' asta e tot ce am vrut sa spun.
Editat de Martino pe 20 ian 2013 22:25
|
sus |
|
cispa
Expert member 963 mesaje
|
scris pe 22 ian 2013 01:05 de cispa
In general in orice am face e bine sa fim echilibrati. Technologia are atat avantaje, dar si dezavantaje, dar trebuie folosita in scopuri bune si nu in exces. Explica-i asta unui agent de bursa sau unui blogger, sau mai bine unui hacker
Insa da, cum spunei si tu de asemenea generatia anteriora, 70 - 80 era mult mai educata decat generatia de astazi.....dar astazi din pacate avem de-aface cu asa numita imoralizare. Asa ne spuneau si parintii nostri despre generatia lor, fix la fel, la fel cum o faceau si bunicii cu parintii nostri.......
.....inseamna ca primii oameni erau cei mai morali, civilizati, educati...
Sa ne uitam numai in mass-media, la televizor si auzim tot felul de "circuri', scandaluri si barfe; numai nonvalori, ca sa nu le zic altfel. Fireste ca cine se uita la asa ceva, normal ca nu are nimic de castigat, dimpotriva pierde timpul! Dar asta se promoveaza, asta se vinde... Ce sa facem, asta e meltenica, faptul ca se vinde(si en gross) stii ce inseamna ? Ca majoritatea sunt melteni si cocalari
Si e pacat : Asta se intampla si pentru ca sunt cam multe posturi tv (multe dintre ele sunt cam in plus) Pentru asta s-a inventat telecomanda, sa schimbi canalul care nu-ti place, si ma refer in general la toti
...... va exista si un sfarsit al lumii, pentru ca Biblia nu minte Crezi tu ca nu minte? Pe cat punem pariu ca minte
|
sus |
|
|
|
|
|