|
Guest
Guest
|
Re: Tokio Hotel
scris pe 29 dec 2008 22:57 de Guest
tokio hotel sunt cea mai proasta trupa.....in loc sa castige la ema Metalica ,Linkin Park sau alcineva au castigat einu merita
Pai daca au fost votati de toti handicapatii din Europa !...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 29 dec 2008 23:22 de Guest
mey handicapat e ala kre a lasat mesaju ata
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 29 dec 2008 23:24 de Guest
tokio hotel e cea mai mijto formatie!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 31 dec 2008 15:33 de Guest
sa nu judecam cartea dupa coperti.....nimeni nul cunoaste indeajuns pe bill ,tom sau ceilalti 2...ca sa ii poata judeca sau critik...asa ca va rog frumos .....Multi dintre voi nu ati citit nici macar un articol sau interviu ...ceva in legatura cu ei ...ptr ca daca faceati asta va dadeati seama cine sunt ei defapt...cei care au comentat ca sunt emo ..se vede ca nu stiu nimik de ei ptr ca inmulte interviuri declar ca nu sunt emo sau asa ceva........ei nu sunt ceea ce par ..pur si simplu imbracamintea ,macheajul ...parull....face parte din vestimentetia lor de scena ptr a presta mai bine.....sii le aduce mult succes...dar asta nu inseamna ca el este asa mereu..De exemplu :eu sunt cantareata si de populara nu numai de usoara ...si oriunde mas duce trebuie sa iau cu mine costumu popular.......si asta ce ar insemna?cel mai tare ma inerveaza cei care au comentat meld lor..chiar daca habar nu au de muzik..ei nu au studiat numik zic minciunii .asa ca sa taca ..daca nu e sigur sa nu ne mai vrajeasca cu dume din astea ca se face de rusine si am oservat ca multi au aprobat nestiind despre cei vb.....de aici am deus prostimea omului ......vreau sa va rog un lucru, mai usor cu minciunile scoase de voi despre ei..ca multi cred ..si se ajunge la altceva..daca nu sunteti siguri ca e adevarat ..mucles...Si as vrea un lucru sa fac pe toata lumea sa inteleaga ca ei ,ma refer in special la bill ptr ca el e cel barfit....,,,,chiar daca se imbraca asa si se machiaza are un suflet enorm si as fi vrut macar sa fi citit interviu in care scrie multe despre viata lui personala si are un suflet enorm de mare...dar multi nu inteleg asta......am vazut multe segvente unde era el natural si cum se distreaza el.cum petrece timpul liber..e o persona pe care poti sal iei ca model..el a trecut prin multe cand era mai mic chiar si ani astea..dar voi nici nu stii si ciripiti fara rost......habar nu aveti ca baiatu asta este la fel ca noi...este un suflet de baiat...daca cineva vrea sa ma contrazik eu cred ca o face din indivie ptr ei ..ptr ca sunteti gelosi ca au succes..cum am mai spus si la inceput nu judeca cartea dupa copertii.....sper sa va schimbe parerea urata despre ei
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 2 ian 2009 14:40 de dianavlase
io pot
Nu stiu ce este cu tinerii din ziua de azi. Ciudatii de la Tokio Hotel sunt zei pentru ei... macar pentru asta tre' sa le recunoastem meritele...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 2 ian 2009 16:54 de Guest
tokio hotel este cea mai tare formatie si
punct
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 4 ian 2009 15:12 de Guest
pot sa-ti spun ca sunt niste baietii super,orice comentariu ca ar fi emo si asa mai departe nu-i adevarat.eu vb cu unul dintre ei pe mess(in engleza) si sunt chiar de treaba.in special gemenii Bill si Tom Kaulitz!!!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 4 ian 2009 15:16 de Guest
eu una ma inteleg bn cu bill.nu prea imi dau seama cateodata la ce se refera dar stiu ca ei sunt niste baietii super.bill este cel mai barfit ca ar fi gay si multe altele,dar de fapt el este,cum ai spus si u un suflet de baiat.ar trbui sa nu se mai ia toti de el.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 4 ian 2009 23:13 de Guest
comentariu de sus lam scris eu cel cu nu judeca cartea dupa copertii......am uitat sa ma semnez dayana
Editat de easycom pe 5 ian 2009 00:20
|
sus |
|
easycom
Expert member 2424 mesaje
|
scris pe 5 ian 2009 00:21 de easycom
comentariu de sus lam scris eu cel cu nu judeca cartea dupa copertii......am uitat sa ma semnez dayana
Pai inregistreaza-te ca sa nu mai ai problema asta...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 5 ian 2009 20:02 de Guest
Bah ala care a scris nu shtie ce-i aia muzica adevarata ka fratemeu!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 13 ian 2009 00:49 de Guest
handikapat e ala care a scris asa ceva.....
Pt noi (FANII TOKIO HOTEL) TOKIO HOTEL inseamna ceva mai mult decat o formatie din germania love:love:
sa sti ka mai bine asculti TH:X:X: decat gutza sau salam
pt cunostinta ta TH are foarte mylte premii luate pe merit si munka
x4N9B7207407-02.jpg (44.10 KB)
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: : Tokio Hotel the best
scris pe 13 ian 2009 20:48 de Guest
bai frate voi mamelistii vedeti veata frumuasa fara probleme si va credeti cei mai tari ,dar defapt sunteti niste ratati nu stiti ce e muz adevarata.in cate mel se spune adevarul despre romania ?va spun eu in niciuna ,in toate viata e frumoasa libsita de griji ceea ce nu e adv . ati ascultat vreodata inafara de manele alt cv nu cred .voi va luati de tokio hatel si ii criticati vedetiva de treaba voastra TH e o fornatie zuper si cine se ea de ea e un .va`ti gasit voi manelistii sa criticati pe cn nu trebuie
|
sus |
|
easycom
Expert member 2424 mesaje
|
scris pe 13 ian 2009 21:42 de easycom
bai frate voi mamelistii vedeti veata frumuasa fara probleme si va credeti cei mai tari ,dar defapt sunteti niste ratati nu stiti ce e muz adevarata.in cate mel se spune adevarul despre romania ?va spun eu in niciuna ,in toate viata e frumoasa libsita de griji ceea ce nu e adv . ati ascultat vreodata inafara de manele alt cv nu cred .voi va luati de tokio hatel si ii criticati vedetiva de treaba voastra TH e o fornatie zuper si cine se ea de ea e un .va`ti gasit voi manelistii sa criticati pe cn nu trebuie
Auzi ma... Noi criticam pe cine nu trebuie? Pai daca noi vrem, criticam pe oricine, si e chiar incurajata critica. Critica nu e un lucru rau, mai copchile... Uite, eu te critic pentru ca nu stii sa scrii corect, sperand prin asta ca data viitoare vei scrie mai corect iar cu timpul te vei obisnui sa scrii corect. Uite, vezi..? Critica constructiva...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 13 ian 2009 23:55 de Guest
sti ceva tokio is cie mai tari din istoria rokului is cei mai buni au castigat la premi de nau unde sa le puna
th_bill-kaulitz.jpg (5.83 KB)
Editat de easycom pe 14 ian 2009 01:01
|
sus |
|
bigapple
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 18 ian 2009 23:13 de bigapple
sti ceva tokio is cie mai tari din istoria rokului is cei mai buni au castigat la premi de nau unde sa le puna tokio hotel nu canta rock.e pop-rock..in maxim doi ani n-o sa se mai auda nimic de tokio hotel pentru ca nu o sa mai aiba ceva e oferit.dupa parerea mea nici acum nu au...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: Tokio Hotel the CRAP
scris pe 19 ian 2009 13:33 de Guest
ba tu inseamna k nu sti ce e aceea muzica! Tokio Hotel au muzica rock-pop ceve ce tu n-ai auzit MANELISTU NAIBII HUA HUA hua hua hua hua hua HUA! eu cred k th sunt kei mai tari stiu orice detaliu despre ei asa k mucles nu mai vb uh k nu trebuie!
|
sus |
|
Stelista_stelista
Veteran member 250 mesaje
|
scris pe 19 ian 2009 14:14 de Stelista_stelista
eu cred k th sunt kei mai tari stiu orice detaliu despre ei asa k mucles nu mai vb uh k nu trebuie!
Pleaca ma de aici) Prima data incearca sa scrii corect
|
sus |
|
Stelista_stelista
|
scris pe 20 ian 2009 21:34 de Stelista_stelista
acuma, serios, mai canta?
Mai canta, doar ca nu se mai fac atatea valuri cand e vorba despre ei. Au fost si au trecut :-j
|
sus |
|
Stelista_stelista
|
scris pe 20 ian 2009 22:01 de Stelista_stelista
sweet dreams!!!
ehh nu sunt sweet dreams.
Au fost.. la moda in voga. Adorati chiar si de maneliste.. de unde ziceam eu ca Bill Kaulitz e Guta al Germaniei, doar pentru ca in mintea lor baietii erau "hot" pentru ca evident majoritatea habar nu aveau de germana :|
Inainte, daca era vorba sa zic asa de un concert.. rasuna lumea intreaga 2 saptamani, acum 2 ore maxim.
Nu mai sunt asa importanti. :-j
"Dragostea" trece repede in cazuri dastea )
|
sus |
|
Stelista_stelista
|
scris pe 20 ian 2009 22:15 de Stelista_stelista
sincer?
nu mi-a placut nici muzica nici look-ul lor
Nici mie nu imi place nici muzica nici look-ul.
Decat atunci la inceput :-? cand Bill asta avea parul asa scurt.. si era la moda freza tip arici.. imi placea ca era asemanatoare cu a mea.
Cititoare inraita popcorn.. de acolo am si aflat de ei :-?
Cat despre melodii, recunosc ca una imi place "Schrei" si am ascultat si altele.. da .. ma scarbesc.. :| nuj de ce
|
sus |
|
|
|
|
|