|
mariusntoader
Veteran member 441 mesaje
|
Re: Tokio Hotel
scris pe 18 nov 2008 04:06 de mariusntoader
NISTE PUNKISTI DE 2 LEI CARE PLAC LA PUSTIME SI LA EMO !!!!!
...pai astia sunt cei care s-au lansat cu muzica EMO-Punk !!! De la ei si inca vre-o cativa "distrusi" a luat-o razna pustimea ...e pericol mare,man !
|
sus |
|
easycom
Expert member 2424 mesaje
|
scris pe 18 nov 2008 12:03 de easycom
Deci pe bune acum... e plin de fani TH aci, dar vreau sa stiu si eu cati dintre voi v-ati strofocat un pic sa cumparati disc original TH... ? Poate nici unul dintre voi... si voi va numiti fani... a fi fan inseamna in primul rand respect fatza de acei artisti, iar respectul vi-l puteti arata prin cumpararea discurilor scoase de ei si nu prin "download discography..." Deci vreau sa vad fanii adevarati, nu hotii cu gura mare...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
dariutza
scris pe 18 nov 2008 16:47 de Guest
nu este adevara noua ne plac si nu sunt EMOO :devil
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 18 nov 2008 23:08 de Guest
e treaba lor cum se imbraca unde isi baga pirsing asta nu inseamn ca treb sa i jignim in halul asta ca nici manelisti de c**** nu sunt mai presus
Editat de easycom pe 19 nov 2008 02:04
|
sus |
|
x_angel_of_death
Expert member 1624 mesaje
|
scris pe 18 nov 2008 23:32 de x_angel_of_death
ei, eu zic sa se termine cu discutiile astea...astia doar canta pt emo, nu cred ca si sunt...si pana la urma nu am nimic cu ei atata timp cat nu imi intra in casa pe gaura de la cheie
|
sus |
|
allyylla
Veteran member 216 mesaje
|
scris pe 19 nov 2008 03:17 de allyylla
ei, eu zic sa se termine cu discutiile astea...astia doar canta pt emo, nu cred ca si sunt...si pana la urma nu am nimic cu ei atata timp cat nu imi intra in casa pe gaura de la cheie
sa fie clar8-| ca tot vad aici Th=> emo
TH nu sunt deloc emo, nici nu canta pentru emo
trupe emo sunt cele de genul My chemical romance, panic! at the disco, Fall out boy, etc etc....
Tokio Hotel ai germaniei, e ca un fel de Guta al romaniei
pe bune acum..
combina orice sound muzical cu o tenta rock sau punk-rock... niste versuri facute la misto si gata-i maneaua stil rock
si dimpotriva.. nu au versuri deprimante..
daca stai sa iei o melodie.. Don't jump for example... inca din titlu ea iti zice nu sari...
deci e clar.. sau rette mich la fel8-|
desii look-ul lor pare putin emo, nu e.. de fapt ei sunt o amestecatura de goth, punk, metal , emo etc)
dak e sa o luam asa dupa versuri.. NAh si Evanescence sunt emo... 8-|
zau :-j
depinde d emodul de interpretare..
oricum, la fel ca si maneaua, stilul de muzica cantat de ei, daca pot sa il ridic la acest rang e total aiurea.. un gunoi al industriei muzicale.
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: : Tokio Hotel the best
scris pe 19 nov 2008 16:42 de Guest
Mai copii....dechideti urechile cand ascultati muzica... aia sunt niste loseri cu o imagine tais si atata... sunt patetici asa ca si fanii lor. Mai bine ascultati manele. Macar am stii mai usor sa va pune eticheta. Cine o scris porcaria asta este un adevarat LOSER!!!!Nu-ti baga nasu ala a tau unde nu-ti fierbe oala!!!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 19 nov 2008 16:52 de Guest
Deci pe bune acum... e plin de fani TH aci, dar vreau sa stiu si eu cati dintre voi v-ati strofocat un pic sa cumparati disc original TH... ? Poate nici unul dintre voi... si voi va numiti fani... a fi fan inseamna in primul rand respect fatza de acei artisti, iar respectul vi-l puteti arata prin cumpararea discurilor scoase de ei si nu prin "download discography..." Deci vreau sa vad fanii adevarati, nu hotii cu gura mare... Hei!Eu da sa fie clar!!!!!!ok?
|
sus |
|
easycom
|
scris pe 19 nov 2008 17:58 de easycom
Hei!Eu da sa fie clar!!!!!!ok?
Bravo! Felicitari... esti primul care merita numele de fan TH.
|
sus |
|
mariusntoader
|
scris pe 20 nov 2008 02:34 de mariusntoader
sa fie clar8-| ca tot vad aici Th=> emo
TH nu sunt deloc emo, nici nu canta pentru emo
trupe emo sunt cele de genul My chemical romance, panic! at the disco, Fall out boy, etc etc....
Tokio Hotel ai germaniei, e ca un fel de Guta al romaniei
pe bune acum..
combina orice sound muzical cu o tenta rock sau punk-rock... niste versuri facute la misto si gata-i maneaua stil rock
si dimpotriva.. nu au versuri deprimante..
daca stai sa iei o melodie.. Don't jump for example... inca din titlu ea iti zice nu sari...
deci e clar.. sau rette mich la fel8-|
desii look-ul lor pare putin emo, nu e.. de fapt ei sunt o amestecatura de goth, punk, metal , emo etc)
dak e sa o luam asa dupa versuri.. NAh si Evanescence sunt emo... 8-|
zau :-j
depinde d emodul de interpretare..
oricum, la fel ca si maneaua, stilul de muzica cantat de ei, daca pot sa il ridic la acest rang e total aiurea.. un gunoi al industriei muzicale.
BRAVO !
Am zis k nu mai zic nimic aici,dar mi-a placut opinia ta ...
De fapt, PUNK = gunoi,vagabond,looser dar si pacaleala(var.americana) !
Editat de mariusntoader pe 20 nov 2008 02:40
|
sus |
|
mariusntoader
|
scris pe 20 nov 2008 02:38 de mariusntoader
Sincer lucrez fac muzica dar nu mai delirati Va rog!!!Trebuie sa apar drepturile!!!Daca vrei sa sti ceva despre ei intrebati aici!!!Sunt din partea UNIVERSAL si sutn agent de publicitate
Aha jmekerule,stiai k vin in Rromania si vroiai sa testezi piata ..dar ai deschis Cutia Pandorei!
Universal Music e firma serioasa ...RESPEKT !!!
|
sus |
|
easycom
|
scris pe 20 nov 2008 12:29 de easycom
Aha jmekerule,stiai k vin in Rromania si vroiai sa testezi piata ..dar ai deschis Cutia Pandorei!
Universal Music e firma serioasa ...RESPEKT !!!
Exact!!! Deci UNIVERSAL MUSIC jos palaria. M-am adresat lor cu o problema si m-au ajutat prompt, si-au cerut scuze chiar daca nu era vina lor, au platit ei produsul, inclusiv taxele postale. Mi s-a adus coletul in fatza usii (Royal Mail 1st Class). Ei au fost singurii care m-au luat in serios restul caselor de discuri implicate in situatie nici macar nu mi-au raspuns la mail, asa cum nici cei de la www.dol.ro (Diverta online) si www.okazii.ro nu se sinchisesc sa-mi raspunda macar la e-mail (asta deja e o alta situate).
|
sus |
|
mariusntoader
|
scris pe 20 nov 2008 23:10 de mariusntoader
Exact!!! Deci UNIVERSAL MUSIC jos palaria. M-am adresat lor cu o problema si m-au ajutat prompt, si-au cerut scuze chiar daca nu era vina lor, au platit ei produsul, inclusiv taxele postale. Mi s-a adus coletul in fatza usii (Royal Mail 1st Class). Ei au fost singurii care m-au luat in serios restul caselor de discuri implicate in situatie nici macar nu mi-au raspuns la mail, asa cum nici cei de la www.dol.ro (Diverta online) si www.okazii.ro nu se sinchisesc sa-mi raspunda macar la e-mail (asta deja e o alta situate).
Pacat ca se mai intampla asa ceva,dar traim inca in Rromania si nu in Uniunea Europeana !!!
Prin natura muncii mele si eu ma confrunt adesea cu astfel de probleme ...firme importante, mari trusturi de media te trateaza cu "sictir"privind respectarea anumitor obligatii contractuale(mai mult de 50% nu raspund la e-mailuri!) astfel ca esti nevoit sa apelezi la faxuri,telefoane, cunostinte,chiar si la consultanta juridica ,pentru ca domniile lor sa catadicseasca sa te bage-n seama !...Sa nu va luati dupa (toate) reclamele,k afara-i vopsit gardu si-nauntru ...surprize-surprize !!!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 21 nov 2008 16:56 de Guest
bai da dak numa comentati de ce mai intrati pe ecest forum?bagativa la ce va place...nu var conveni sa ne luam si noi de ceva kare sa va placa la nebunie...asa k mai terminati...ir's over now...fratilor...fortza tokio hotel
albumf113n1256.jpg (25.85 KB)
|
sus |
|
x_angel_of_death
Expert member 1624 mesaje
|
scris pe 21 nov 2008 21:55 de x_angel_of_death
stii ceva?...daca tot vrei sa faci pe justitiarul cel putin da ceva date despre tine, in caz contrar o sa propun sa fii ignorat!!!
|
sus |
|
mariusntoader
|
scris pe 22 nov 2008 00:18 de mariusntoader
bai da dak numa comentati de ce mai intrati pe ecest forum?bagativa la ce va place...nu var conveni sa ne luam si noi de ceva kare sa va placa la nebunie...asa k mai terminati...ir's over now...fratilor...fortza tokio hotel
... POKEMON ... p o k EMO n ... bine zis !!!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 24 nov 2008 11:15 de Guest
tu esti ca orice jurnalist eu sunt goth ma poti da afara de pe pamant si th nu sunt gunoi
dar tu nu le intelegi muzica
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 24 nov 2008 11:53 de Guest
dupa parerea mea tokio hotel nu are ce cauta in muzica.daca nu sunteti de acord cu mine contactatima! TOKIO TOKio hotel sunt tari, dar fiecare are dreptul la opiniei
Editat de easycom pe 24 nov 2008 14:56
|
sus |
|
mariusntoader
|
manelizarea punkului !
scris pe 24 nov 2008 22:20 de mariusntoader
TOKIO TOKio hotel sunt tari, dar fiecare are dreptul la opiniei
Pe vremuri era un banc ieftin,cu Bula(sau cu jj cand era mic):Stii bancul cu TOKIO ?...Toc io banii lu' tata(la HOTEL,cu c...fetele)!...Ati auzit de "MANELIZAREA PUNKULUI " ??!!??
E o muzichie EMOtionanta !!!...
Editat de mariusntoader pe 24 nov 2008 22:23
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 22 dec 2008 16:22 de Guest
depinde pe ce perspectiva o iei ha eu sunt o extra fana tokio hotel si pot spune ca versurile lor nu ma fac sa ma sinucid ,sa ma tai ...etc :P
si nici nu se compara cu guta din romania :-@....mdahh e cea mai cunoscuta trupa din germania si a reusit ce alti nu o sa reuseasca niciodata deci nu puteti sa va luati de ea si daca ii jignite inseamna ca sunteti ciudosi pe trupa asta [fie mai multe motive ] oricum cu jigniri sau fara pot sa progreseze incontinoare si nu o sa se uite pre rpd trupa asta
tokio hotel the best !!!!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 27 dec 2008 23:27 de Guest
I Tokio Hotel.Trupa mea preferata!!!!!!!! Tokio Hotel!!!!!!!.Dar si Bad Boys!!!!! BB(Bad Boys) .!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 27 dec 2008 23:31 de Guest
I Tokio Hotel.Trupa mea preferata!!!!!!!! Tokio Hotel!!!!!!!.Dar si Bad Boys!!!!! BB(Bad Boys) .!!!!!!!!!!!!!!!!!
sorry an uitat sa dau masina lui ToM :
1_8.jpg (17.73 KB)
|
sus |
|
allyylla
|
scris pe 28 dec 2008 04:45 de allyylla
sorry an uitat sa dau masina lui ToM :
=))) patetic...
|
sus |
|
easycom
|
scris pe 28 dec 2008 12:42 de easycom
=))) patetic...
Corect, corect si iarasi corect...
Mesaj pt obsedatii de "zambarici"...: Mai ho!!! Inteleg ca vreti sa va subliniati ideile prin ilustrarea lor dar nu abuzati de ele. Sincer cand vad un post plin de zambarici imi vine sa-l sterg. Arata urat, dezordonat si de prost gust. Folositi-le cu discernamant!
Va multumesc pentru itelegere.
E@syCom - moderator forum
|
sus |
|
mariusntoader
|
scris pe 29 dec 2008 04:13 de mariusntoader
Corect, corect si iarasi corect...
Mesaj pt obsedatii de "zambarici"...: Mai ho!!! Inteleg ca vreti sa va subliniati ideile prin ilustrarea lor dar nu abuzati de ele. Sincer cand vad un post plin de zambarici imi vine sa-l sterg. Arata urat, dezordonat si de prost gust. Folositi-le cu discernamant!
Va multumesc pentru iNtelegere.
E@syCom - moderator forum
N-ati mai terminat odata cu acest mult prea EMOtionant subiect ? !?...Macar asteptati concertul din Romania si apoi avem ce comenta,la greu !!!...
|
sus |
|
allyylla
|
scris pe 29 dec 2008 10:16 de allyylla
N-ati mai terminat odata cu acest mult prea EMOtionant subiect ? !?...Macar asteptati concertul din Romania si apoi avem ce comenta,la greu !!!...
chiar e necesar sa repet ca TH nu sunt emo? pana si pentru generatia emo ( da aia adevarati nu copii de 12 ani care s.au indragostit de unul dintre componentii trupei) TH e o porcarie. deci..8-|
|
sus |
|
ema_ema
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 22:30 de ema_ema
tokio hotel sunt cea mai proasta trupa.....in loc sa castige la ema metalica ,linkin park sau alcineva au castigat einu merita
|
sus |
|
|
|
|
|