Joi seara, in Clubul Fire, incepand cu ora 21.00 a avut loc un concert istoric, primul concert solo al unui membru al trupei Parazitii. Este vorba despre concertul de lansare a albumului Cheloo - Sindromul Tourette. In deschidere au fost invitate doua trupe hip-hop ceva mai noi pe piata, dar cu un profil promitator: Anonim si Dreamteam. Dupa ce au incins publicul prezent format din peste 1.200 de persoane cu un opening act de exceptie, a urmat Cheloo si invitatii sai: Bitza, Guess Who, Raku, DJ Dox, Freakadadisk si Ombladon. Mai bine de doua ore de hip-hop de cea mai buna calitate si un album ce suntem convinsi ca va ramane in istoria hip-hop-ului romanesc - Sindromul Tourette - iata de ce a avut parte ieri seara publicul ce a venit la Fire Club.
Sindromul Tourette, primul album solo Cheloo a fost lansat pe piata in 27 octombrie si a fost foarte bine primit de public, fiind un material asteptat inca din primavara acestui an. Sindromul Tourette include 16 track-uri de hip-hop original, compuse in majoritate de Cheloo. Textele sunt scrise de Cheloo impreuna cu prieteni si colaboratori, care sunt de altfel si invitati speciali pe album: Raku, Bitza, Ombladon si Guess Who. Inregistrarile au fost realizate in studioul 20CM Records, Cheloo fiind cel care s-a ocupat de tot ce inseamna sunet, mixaj si masterizare a albumului. Pe album mai apar ca invitati speciali: Freakadadisk si DJ Dox. Ultima piesa de pe album: Reactii adverse este un featuring al lui Cheloo cu cei doi colegi de trupa.
Primul single de pe album este piesa Vicii, un featuring cu Bitza. Piesa Vicii este sustinuta de un videoclip de exceptie in regia Andreei Paduraru. In videoclip apare si Ombladon.
Cele 16 track-uri de hip-hop original de pe album sunt parte a unui intreg care odata ascultat poate provoca simptomele sindromului Tourette, o afectiune neurologica, care se manifesta in moduri diverse, de la miscari si sunete involuntare denumite generic "ticuri pana la un comportament si limbaj violent involuntar. A fost denumita astfel dupa cel care a descoperit-o, Georges Gilles de la Tourette. In anii '70 sindromul a fost inclus in categoria bolilor genetice".
loading...