ANDERS
Veteran member 306 mesaje
|
DE CE?????
scris pe 23 apr 2007 08:49 de ANDERS
O INTREBAREE CE TOT CE AM POSTAT VINERI 20.04 respectiv sambata 21.04 A FOST STERS????
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: DE CE?????
scris pe 23 apr 2007 11:12 de Guest
O INTREBAREE CE TOT CE AM POSTAT VINERI 20.04 respectiv sambata 21.04 A FOST STERS???? Eu, nu-mi mai bat capul cu asemenea intrebari. Dupa ce ca n-am deranjat forumurile astea 3 pana-n dec. 2006, din ce-am postat, mai mult de jumatate a fost sters. Deci, nici nu ma consum din cauza asta.
|
sus |
|
adelina1992
Expert member 1148 mesaje
|
scris pe 23 apr 2007 14:36 de adelina1992
O INTREBAREE CE TOT CE AM POSTAT VINERI 20.04 respectiv sambata 21.04 A FOST STERS???? dar unde anume ai postat?pe ce topic?nu stiu...intreaba moderatorii forumului respectiv.
|
sus |
|
bcr1989
Expert member 1899 mesaje
|
scris pe 23 apr 2007 16:11 de bcr1989
O INTREBAREE CE TOT CE AM POSTAT VINERI 20.04 respectiv sambata 21.04 A FOST STERS????
Uite...
Regulament:
3. Nu vei posta mesaje care contin informatii voit false, defaimatoare, incorecte, insultatoare, ofensatoare, vulgare, instigatoare, obscene, profanatoare, sexiste, rasiste, naziste, xenofobe sau atacuri la persoana. Este la latitudinea administratorilor / moderatorilor sa decida ce mesaje incalca aceasta regula.
Stiu...si eu am postat ceva atunci dar a fost sters...pentru ca era off-topic...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: Re: DE CE?????
scris pe 23 apr 2007 16:15 de Guest
Uite...
Regulament:
Stiu...si eu am postat ceva atunci dar a fost sters...pentru ca era off-topic... Ce munca dracului, pe administrator si moderatori! Sunt impresionata. Au rasarit regulamente, si multe altele. Chinuitor job. Nu mai pun ghilimele, cu siguranta se deduc, de catre cei ce mai poseda si bun simt.
|
sus |
|
adelina1992
Expert member 1148 mesaje
|
Re: Re: Re: DE CE?????
scris pe 23 apr 2007 16:18 de adelina1992
Ce munca dracului, pe administrator si moderatori! Sunt impresionata. Au rasarit regulamente, si multe altele. Chinuitor job. Nu mai pun ghilimele, cu siguranta se deduc, de catre cei ce mai poseda si bun simt. totusi,poate ai incalcat vreuna din reguli si de aaceea te-a sanctionat!parerea mea...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: Re: Re: Re: DE CE?????
scris pe 23 apr 2007 16:23 de Guest
totusi,poate ai incalcat vreuna din reguli si de aaceea te-a sanctionat!parerea mea... Da. Am incalcat o regula cand am intrat in dec.2006, pe cele trei forumuri, unde ma tocau vitele astea de n-aveau aer. Deci, da, am incalcat o regula, si mi se rupe daca sunt sterse mesajele mele. In acest topic, insa, nu eu ma plageam ca-mi sunt sterse mesajele. Se pare, ca ele sunt sterse, de-a valma, nu in virtutea vreunui regulament sau chestie de bun simt, altfel ar fi disparut, foarte firesc, mesajele unor scroafe, de la "Ce animal aveti".
|
sus |
|
|