|
adelina1992
Expert member 1148 mesaje
|
Arhiva?
scris pe 9 ian 2010 18:14 de adelina1992
Credeti ca ar fi posibil sa avem si o sectiune pentru "arhivarea" topicurilor vechi si neaccesate? Pentru ca unele dateaza chiar de foarte mult timp, nu s-a mai raspuns la ele si nu fac decat sa ingreuneze rasfoirea paginilor. Si pentru ca stergerea definitiva mi se pare prea drastica (poate cine stie, candva, cineva va mai fi "interesat" de ele), propun ca ele sa fie transferate intr-o arhiva- de dragul "istoriei", asa...
P.S.- Aici m-am refer la topicuri cat de cat ...interesante.
Editat de adelina1992 pe 9 ian 2010 18:15
|
sus |
|
easycom
Expert member 2424 mesaje
|
Re: Arhiva?
scris pe 10 ian 2010 00:33 de easycom
Credeti ca ar fi posibil sa avem si o sectiune pentru "arhivarea" topicurilor vechi si neaccesate? Pentru ca unele dateaza chiar de foarte mult timp, nu s-a mai raspuns la ele si nu fac decat sa ingreuneze rasfoirea paginilor. Si pentru ca stergerea definitiva mi se pare prea drastica (poate cine stie, candva, cineva va mai fi "interesat" de ele), propun ca ele sa fie transferate intr-o arhiva- de dragul "istoriei", asa...
P.S.- Aici m-am refer la topicuri cat de cat ...interesante.
Da, la asta m-am gandit si eu, si voi cerceta terenul sa vad exact ce se poate face. Acuma ar mai fi o varianta: implementarea unui "search" pe forum, dar asta chiar nu depinde de mine ci de cei care au construit site-ul fiindca e vorba de cod si design. Ca si masura preliminara, probabil voi crea in curand o arie de "arhiva" fiindca cu toate ca nu s-au mai accesat acele fire de discutii, de sters nu vreau sa le sterg, fiindca totusi contin de cele mai multe ori chestii interesante si uneori chiar importante, sa nu mai vorbim de faptul ca reprezinta istoria acestui forum.
|
sus |
|
Puggy
Expert member 1069 mesaje
|
scris pe 10 ian 2010 16:29 de Puggy
|
sus |
|
MuzicaBuna
Senior member 147 mesaje
|
scris pe 10 ian 2010 19:23 de MuzicaBuna
Luand in considerare anumite implicatii tehnice ale acestei schimbari, care ulterior ar avea efecte negative, ramanem la formula prezenta. Oricum ceea ce e "arhiva" se afla pe paginile 2 sau 3+.
|
sus |
|
|
|
|
|