Forum > Seductie si sex > De ce te respinge un baiat kre stii sigur k te place? |
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
De ce te respinge un baiat kre stii sigur k te place?
scris pe 27 dec 2008 04:08 de madaluna
Mda....Situatie neasteptata....zic eu...Nu inteleg d c o face ...de ce un baiat respinge o fata pe kre o place...ciudat nu...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
Re: De ce te respinge un baiat kre stii sigur k te place?
scris pe 29 dec 2008 19:47 de Guest
te place,dar vrea mai mult decat ai tu de oferit...........
|
sus |
|
allyylla
Veteran member 216 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 19:50 de allyylla
Mda....Situatie neasteptata....zic eu...Nu inteleg d c o face ...de ce un baiat respinge o fata pe kre o place...ciudat nu...
situatie neasteptata?
pot fii mai multe cazuri
1 ipul e un adevarat nenorocit si stia asta. te respinge ca sa nu iti faca rau si tie.
2 are prietena, dar te place pe tine.. dar are destula binevointa sa nu faca acea terta persoana care habar nu are de nimic.. sa nu o faca sa sufere
3 te place , dar nu te si vrea. poate ceea ce are el de oferit nu e destul de bun pentru tine. sau ce ai tu de oferit nu e suficient de bun pentru el
si etc etc
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 20:24 de madaluna
situatie neasteptata?
pot fii mai multe cazuri
1 ipul e un adevarat nenorocit si stia asta. te respinge ca sa nu iti faca rau si tie.
2 are prietena, dar te place pe tine.. dar are destula binevointa sa nu faca acea terta persoana care habar nu are de nimic.. sa nu o faca sa sufere
3 te place , dar nu te si vrea. poate ceea ce are el de oferit nu e destul de bun pentru tine. sau ce ai tu de oferit nu e suficient de bun pentru el
si etc etc Zi-mi si celelalte situatii la kre te gandeai...deoarece nu prea ma regasesc in niciuna dintre aceste situatii..
|
sus |
|
alizz
Newbie 24 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 20:25 de alizz
Mda....Situatie neasteptata....zic eu...Nu inteleg d c o face ...de ce un baiat respinge o fata pe kre o place...ciudat nu... mey poate te place dar ii e frik de reactiile celor din jur poate crede ca relatia nu va merge si te va rani sau poate nu te place indeajuns de mult
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 20:40 de madaluna
mey poate te place dar ii e frik de reactiile celor din jur poate crede ca relatia nu va merge si te va rani sau poate nu te place indeajuns de mult Posibil cum zici u....Si ce se presupune k ar trb sa fac?
|
sus |
|
alizz
Newbie 24 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 20:58 de alizz
Posibil cum zici u....Si ce se presupune k ar trb sa fac? poi eo zik satzi iei inima in dinti si sa faci in asa fel incat sa purtatzi o discutie si sa clarificatzi totul succes poate va merge.si la mn a fost cv de genu dar el sa jukat cu sentimentele mele
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 21:11 de madaluna
poi eo zik satzi iei inima in dinti si sa faci in asa fel incat sa purtatzi o discutie si sa clarificatzi totul succes poate va merge.si la mn a fost cv de genu dar el sa jukat cu sentimentele mele Ideea e ca il plac si ma gandeam la discutia serioasa...dar mi-e frica sa nu mai stric ceva...si sa chiar toate sansele...
|
sus |
|
alizz
Newbie 24 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 22:16 de alizz
Ideea e ca il plac si ma gandeam la discutia serioasa...dar mi-e frica sa nu mai stric ceva...si sa chiar toate sansele... POI INCERCI TOTUSI SA NUTI ARATI CA ejti o disperata cei in limba dupa el o lasi mai moale si incerci sal abordezi in asa fel incat sal faci satzi dea un raspuns "da" sau "nu".........cn stie si dami si mie id-ul tau:d
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 29 dec 2008 22:27 de madaluna
POI INCERCI TOTUSI SA NUTI ARATI CA ejti o disperata cei in limba dupa el o lasi mai moale si incerci sal abordezi in asa fel incat sal faci satzi dea un raspuns "da" sau "nu".........cn stie si dami si mie id-ul tau:d Asta stiam...ma gandeam sa-i dau de ineles in mod subtil ceva....dar nici acum nu stiu c
|
sus |
|
marcels44
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 1 ian 2009 12:16 de marcels44
Asta stiam...ma gandeam sa-i dau de ineles in mod subtil ceva....dar nici acum nu stiu c
MADALUNA!!!!!!!!!! treaba e sa nu arati ca i-l iubesti si sa incerci sa fi mai rece cu el.....asta e 1 la mana.
2 poate ca el mai are pe cineva si nu stie dupa care sa vina sau nu se pricepe sa prinda 2 iepuri deodata adica poate te-ar vrea dar nu vrea sa o pearda si pe cea pe care o are la ora actuala si te tine pe lista lui de asteptare.
3 poate nu te vrea de iubita ci numai de amica ......... asa ca lasa totu sa curga in voie si nu te grabi!!!!!!!!
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 1 ian 2009 14:34 de Guest
Asta stiam...ma gandeam sa-i dau de ineles in mod subtil ceva....dar nici acum nu stiu c alex
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 1 ian 2009 20:09 de Guest
si eu trec akm prin aceasi chestie si e nasol, eu mai stiu si k are alta pr dar tot fc in asa fel incat sa cred k ma plc
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 6 ian 2009 04:19 de Guest
Ideea e ca il plac si ma gandeam la discutia serioasa...dar mi-e frica sa nu mai stric ceva...si sa chiar toate sansele... Cu o intrebare nu f..i nici o sansa.Daca ai avut vreodata vreo sansa si dupa intrebare vei avea cel putin aceeasi sansa.Daca nu ai avut-o niciodata,posibil ca dupa intrebare sa ai totusi una,macar un punct din oficiu ca ai avut tupeul sa incerci,insa nu ai cum sa sti pana nu incerci,viatza e funny,isn't it? Ti-as ura succes insa nu te-ar ajuta cu nimic.Asa ca,sfatul meu e sa fii naturala si directa pe cat posibil,daca il deranjeaza cu ceva,oricum,inseamna ca nu te merita,ceea ce te scuteste de un eventual timp pierdut.
Btw,i'm a male!!!
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 20 ian 2009 19:37 de madaluna
Cu o intrebare nu f..i nici o sansa.Daca ai avut vreodata vreo sansa si dupa intrebare vei avea cel putin aceeasi sansa.Daca nu ai avut-o niciodata,posibil ca dupa intrebare sa ai totusi una,macar un punct din oficiu ca ai avut tupeul sa incerci,insa nu ai cum sa sti pana nu incerci,viatza e funny,isn't it? Ti-as ura succes insa nu te-ar ajuta cu nimic.Asa ca,sfatul meu e sa fii naturala si directa pe cat posibil,daca il deranjeaza cu ceva,oricum,inseamna ca nu te merita,ceea ce te scuteste de un eventual timp pierdut.
Btw,i'm a male!!! cE naiba scrisesi acolo ca nu inteleg nimic?
|
sus |
|
Stelista_stelista
Veteran member 250 mesaje
|
scris pe 20 ian 2009 20:01 de Stelista_stelista
Mada zi-mi exact situatia ta:-?.. cu detalii:-" maybe a can help u
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 23 ian 2009 19:43 de madaluna
Mada zi-mi exact situatia ta:-?.. cu detalii:-" maybe a can help u Mda........Problema e urmatoarea.....Stiu k ma place deoarece a vb pe mess cu o fata si ia zis ki place de mn ...si iam zis kmi place de el si etc si nu a vrut sa miste nimic ...
|
sus |
|
Stelista_stelista
|
scris pe 23 ian 2009 20:18 de Stelista_stelista
Mda........Problema e urmatoarea.....Stiu k ma place deoarece a vb pe mess cu o fata si ia zis ki place de mn ...si iam zis kmi place de el si etc si nu a vrut sa miste nimic ...
Ma.. deci asa din vorba in vorba nu merge.. Ca ti-a zis x fata ca te place y baiat. Asta tre' s ao vezi tu, din comportamentul lui. Fii si tu asa mai indiferenta. Sau incearca sa il faci putin gelos. Merge intotdeauna
|
sus |
|
Stelista_stelista
|
scris pe 24 ian 2009 19:41 de Stelista_stelista
deci dupa c iam zis chestia lam ignorat complet si nici de al naibii nu a zis nimik ...singura solutie ar mai fi sa-l fac gelos (de mentionat k pe mess vorbim foarte mult dar la scoala suntem total indiferenti,de parka nu ne-am cunoaste
Asa eram si eu cu un tip:| Aia nu s-a terminat bine
Pai incearca sa il faci gelos:-? poa' merge :-??
Azi nu stiu sa dau sfaturi8-| gripa mi-a luat mintile
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 24 ian 2009 19:55 de madaluna
Asa eram si eu cu un tip:| Aia nu s-a terminat bine
Pai incearca sa il faci gelos:-? poa' merge :-??
Azi nu stiu sa dau sfaturi8-| gripa mi-a luat mintile Insanatosire grabnica, vreau sfaturi
|
sus |
|
Stelista_stelista
|
scris pe 24 ian 2009 20:06 de Stelista_stelista
Insanatosire grabnica, vreau sfaturi
Da multumesc
Ma deci il faci geloasa :-" da' nu asa cu 500 de tipi la rand :-". In curtea scolii fii mai "calda" asa cu vreun coleg :-"..
Asa mici detalii, pe care el daca intradevar te place.. le va prinde "din zbor"
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 24 ian 2009 21:35 de madaluna
Da multumesc
Ma deci il faci geloasa :-" da' nu asa cu 500 de tipi la rand :-". In curtea scolii fii mai "calda" asa cu vreun coleg :-"..
Asa mici detalii, pe care el daca intradevar te place.. le va prinde "din zbor" adika ?Cum adik le va prinde din zbor?
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 24 ian 2009 21:50 de nicol1973
adika ?Cum adik le va prinde din zbor?
inca o dovada ca voi la varsta voastra, ar trebui sa va ocupati cu scoala si nu cu dezbatutul unor astfel de probleme.
daca tot va intereseaza chestiile astea, intrebati si voi persoane mai experimentate, nu le "ghiciti" voi.
de ce te respinge un baiat, care sti sigur ca te place? du-te si intreaba-l naibii, odata.
|
sus |
|
Zuzu96
Senior member 65 mesaje
|
scris pe 25 ian 2009 13:05 de Zuzu96
Ezista 3 variante,,,,acum care iti place tie mai mult:
1.Face pe inabordabilu
2.E bou
3.Face pe boul inabordabil
Dragostea asta
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 25 ian 2009 14:31 de nicol1973
1.Face pe inabordabilu
2.E bou
Dragostea asta
nici eu nu puteam spune mai bine...
|
sus |
|
easycom
Expert member 2424 mesaje
|
scris pe 25 ian 2009 14:57 de easycom
1.Face pe inabordabilu
2.E bou
Dragostea asta
Corect..!!
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 25 ian 2009 22:03 de madaluna
inca o dovada ca voi la varsta voastra, ar trebui sa va ocupati cu scoala si nu cu dezbatutul unor astfel de probleme.
daca tot va intereseaza chestiile astea, intrebati si voi persoane mai experimentate, nu le "ghiciti" voi.
de ce te respinge un baiat, care sti sigur ca te place? du-te si intreaba-l naibii, odata. Hmmm dar nu vad d c dragostea si cartea nu se pot imbina foarte bine.......Pana la urma d c sa staii sati irosesti tineretea facand doar un singur lucru tot timpul(sa inveti) deoarcee chiar daca vei avea viitorul asigurat anii acestia se vor duce si cand vei fi mai batran vei regreta k nu teai bucurat destul de viata...
|
sus |
|
madaluna
Expert member 659 mesaje
|
scris pe 25 ian 2009 22:04 de madaluna
1.Face pe inabordabilu
2.E bou
Dragostea asta Sa zicem k bou nu e....ci doar face pe inabordabilul...intrebarea e d c?
|
sus |
|
|
|
|
|