|
malvaloca
Newbie 2 mesaje
|
Re: eurovizion2009,cum vi se par piesele?
scris pe 30 ian 2009 13:55 de malvaloca
Ma bucur k mai este cineva de aceeasi parere ....dar care niko ?...ce rahat a salvat de la inec ?
Costi Costitza are cea mai buna piesa,chiar daca nu-mi plac manelistii !!! Costi are voce e adevarat dar nu-i prea dau sanse sa plece la Eurovizion
|
sus |
|
dana82
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 30 ian 2009 18:00 de dana82
melodia fetelor d la imba nu imi place deloc la televoting erau pe penultimul loc mai bine alegeau adrian molnar cu piesa go on
sper sa plece la eurovision popas band sau blexxy
|
sus |
|
mariusntoader
Veteran member 441 mesaje
|
scris pe 31 ian 2009 01:47 de mariusntoader
Eurovision... e sincer un "joke". Nu-i mai vad rostul. Sistemul de vot e la fel de corupt ca si alegerile din Romania. Merge totul pe interes si intelegeri. Mai apare si norocul din cand in cand... vezi anul in care a castigat Sistem cu Luminita Anghel. Ma uit de cativa ani... recunosc, dar tot mai des raman cu buzele umflate, fiindca ori nu se face muzica ori pute totul a coruptie.
ASA ESTE ! ...numai k in ultimii ani alegerile nu mai fost corupte ci "ale(r)gatorii' care s-au lasat "cumparati" cu promisiuni,pixuri,calendare,sacosi,tricouri,sepci,galeti,mici & bere,haleala,un adidas,un pantof... si probabil ceva money-money ...(din '96 am fost mereu in comisiile de votare si cunosc bine sistemul !)
|
sus |
|
mariusntoader
|
scris pe 31 ian 2009 01:50 de mariusntoader
Costi are voce e adevarat dar nu-i prea dau sanse sa plece la Eurovizion
Haideti sa haidem...sa urmarim pe net semifinalele si din alte tari,k sa putem face o comparatie!
|
sus |
|
easycom
Expert member 2424 mesaje
|
scris pe 31 ian 2009 13:07 de easycom
ASA ESTE ! ...numai k in ultimii ani alegerile nu mai fost corupte ci "ale(r)gatorii' care s-au lasat "cumparati" cu promisiuni,pixuri,calendare,sacosi,tricouri,sepci,galeti,mici & bere,haleala,un adidas,un pantof... si probabil ceva money-money ...(din '96 am fost mereu in comisiile de votare si cunosc bine sistemul !)
Ma crezi ca n-am fost niciodata la vot?
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 1 feb 2009 20:43 de Guest
ce sa va zic is lente cum sunt lente toate asta inseamna ca nici nu le-ai ascultat bine,Dupa parerea mea piesa care a castigat a ELENEI GHIORGE este cea mai potrivita piesa are cam tot cei trebuie si ia este destul de frumoasa sper sa ne reprezinte cu succes
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 1 feb 2009 21:30 de Guest
ce sa va zic is lente cum sunt lente toate asta inseamna ca nici nu le-ai ascultat bine,Dupa parerea mea piesa care a castigat a ELENEI GHIORGE este cea mai potrivita piesa are cam tot cei trebuie si ia este destul de frumoasa sper sa ne reprezinte cu succes
Reprezentanta Turciei:
http://www.youtube.com/watch?v=WFTRocjsfek
Hadise e "olecutza" la alt nivel IMHO (versurile sunt tot stupide dar oleaca mai lucrate, melodie mult mai antrenanta si mult mai originala), asa ca fata popii o sa aiba de muncit serios daca vrea sa para altceva decat o wannabe.
|
sus |
|
mariusntoader
|
scris pe 2 feb 2009 00:45 de mariusntoader
Ma crezi ca n-am fost niciodata la vot?
Nu ma mira,n-ai pierdut nimic...au votat altii si pentru tine !...Stii cum se zice,n-ai votat nu te supara constiinta dar nici nu le poti cere socoteala(sic !)...
Eu macar am luat un ban si-am vazut cum functioneaza sistemul...dar cei care ne conduc(prost!) vor sa introduca votul obligatoriu...sa vezi atunci distractie !!!
Editat de mariusntoader pe 2 feb 2009 00:48
|
sus |
|
easycom
|
scris pe 2 feb 2009 01:22 de easycom
Nu ma mira,n-ai pierdut nimic...au votat altii si pentru tine !...Stii cum se zice,n-ai votat nu te supara constiinta dar nici nu le poti cere socoteala(sic !)...
Eu macar am luat un ban si-am vazut cum functioneaza sistemul...dar cei care ne conduc(prost!) vor sa introduca votul obligatoriu...sa vezi atunci distractie !!!
Mda... ne asculta telefoanele, ne citesc sms-urile, si vor sa stie si ce facem pe net... toate astea pe banii nostrii, iar acum si vot obligatoriu??? Stai sa vezi cine pleaca prima data din tara... eu... si ma duc departe... Noua Zeelanda... eu fara democratie nu pot trai.
|
sus |
|
easycom
|
scris pe 2 feb 2009 01:41 de easycom
" asa spui tu stii romanul e foarte bun la critici,dar niciodata nu se intreba dak el ar fi in stare sa faca mai bine.pakt ei au avut makr curajul sa fak ceva.sincer, imi pare rau k alexa nu a ajuns macar in finala, dar are vointa si va ajunge departe. eu una ii felicit pe toti concurentii ca au avut curajul sa incerce sa fak ceva
Curaj pentru ce...? Pe bune, nu va inteleg cand vorbiti de curaj, tu si multi altii. Iti trebuie curaj sa canti, sau sa incerci sa canti? Uite, eu cant karaoke, da? Bun, dupa ce am ascultat piesele selectate pentru eurovision, am stat si m-am gandit asa... Bai, peste vreo 2, 3 ani, ma bag si eu, ce naiba. Pana atunci invat din greselile lor, scriu vreo doua, trei piese si iaca ma prezint la preselectie... Deci... curaj, pentru ce? Ahh... sa stai pe scena in fata a nu stiu cati oameni, daaa... admit, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea, si-ti ia ceva curaj prima data, dar daca iti imaginez publicul fiind nud, poate ca n-o sa ai nevoie nici de curaj. Hei, poate ma vezi peste vreo 3 ani la preselectie... Atunci o sa fii tu cea care vine cu criticile...
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 2 feb 2009 03:21 de Guest
Curaj pentru ce...? Pe bune, nu va inteleg cand vorbiti de curaj, tu si multi altii. Iti trebuie curaj sa canti, sau sa incerci sa canti? Uite, eu cant karaoke, da? Bun, dupa ce am ascultat piesele selectate pentru eurovision, am stat si m-am gandit asa... Bai, peste vreo 2, 3 ani, ma bag si eu, ce naiba. Pana atunci invat din greselile lor, scriu vreo doua, trei piese si iaca ma prezint la preselectie... Deci... curaj, pentru ce? Ahh... sa stai pe scena in fata a nu stiu cati oameni, daaa... admit, trebuie sa te obisnuiesti cu ideea, si-ti ia ceva curaj prima data, dar daca iti imaginez publicul fiind nud, poate ca n-o sa ai nevoie nici de curaj. Hei, poate ma vezi peste vreo 3 ani la preselectie... Atunci o sa fii tu cea care vine cu criticile...
Mult Succes!...In 2006 cand a "castigat"Lordi(considerata cea mai mare surpriza din istoria Eurovisionului!)cu ajutorul unor hackeri care au spart "securitatea" liniilor telefonice,tocmai ca sa dovedeasca mizeria asta de "contest",s-a musamalizat cazul fiindca ar fi dus la un mare scandal international...si inevitabil la incetarea concursului,cu pierderi uriase financiare si de imagine pentru organizatori-EBU si altii...!Intre timp s-a schimbat si softul si regulamentul.
Cei care aveti cojones de metall ,Veniti la superconcertul SEPULTURA & The Rasmus din 7 februarie,la Sala Polivalenta...va astept la intrare,eu sunt cheliosul tatuat cu ranga in mana !
|
sus |
|
EddieP
Newbie 15 mesaje
|
scris pe 3 feb 2009 00:47 de EddieP
Indeed.
Am spus deja ca Moga are prostul obicei sa faca piese care seamana izbitor cu hiturile altora, dar care tehnic nu pot fi considerate plagiat. Deh, obrazul gros produce multe... remixuri
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 3 feb 2009 12:25 de dianavlase
Indeed.
Am spus deja ca Moga are prostul obicei sa faca piese care seamana izbitor cu hiturile altora, dar care tehnic nu pot fi considerate plagiat. Deh, obrazul gros produce multe... remixuri Ma bucur ca a castigat Elena, era singura piesa care mi se parea "ascultabila". Dar departe de a fi minunata...
|
sus |
|
mariusntoader
|
scris pe 3 feb 2009 23:40 de mariusntoader
Mda... ne asculta telefoanele, ne citesc sms-urile, si vor sa stie si ce facem pe net... toate astea pe banii nostrii, iar acum si vot obligatoriu??? Stai sa vezi cine pleaca prima data din tara... eu... si ma duc departe... Noua Zeelanda... eu fara democratie nu pot trai.
Da,e superb acolo...am citit k s-a filmat si pentru seria Stapanul inelelor,iar clima e asemanatoare cu a noastra !
|
sus |
|
x_angel_of_death
Expert member 1624 mesaje
|
scris pe 4 feb 2009 11:01 de x_angel_of_death
daaa...si ce o sa ne mai voteze balcanicii...
|
sus |
|
|
|
|
|