|
ionica4u
Newbie 1 mesaje
|
salutari
scris pe 12 mar 2009 17:04 de ionica4u
sunt o slujitoare devotata a folclorului si duc o lupta acerba pentru promovarea autenticului.cu toate acestea nu am realizat decat un singur album muzical,eu fiind propriul meu sponsor.ca activitate am un palmares bogat insa marele meu vis este realizarea unui nou album"adevarat"dar pragul il reprezinta lipsa unui sponsor.RECUNOSC CA NICI EU NU AM STIUT UNDE SA IL CAUT SI DE ACEEA DACA CINEVA IMI POATE DA UN SFAT SAU O SOLUTIE,ASTEPT CU NERABDARE SI MULTUMESC ANTICIPAT.
|
sus |
|
easycom
Expert member 2424 mesaje
|
Re: salutari
scris pe 12 mar 2009 18:52 de easycom
sunt o slujitoare devotata a folclorului si duc o lupta acerba pentru promovarea autenticului.cu toate acestea nu am realizat decat un singur album muzical,eu fiind propriul meu sponsor.ca activitate am un palmares bogat insa marele meu vis este realizarea unui nou album"adevarat"dar pragul il reprezinta lipsa unui sponsor.RECUNOSC CA NICI EU NU AM STIUT UNDE SA IL CAUT SI DE ACEEA DACA CINEVA IMI POATE DA UN SFAT SAU O SOLUTIE,ASTEPT CU NERABDARE SI MULTUMESC ANTICIPAT.
Ceva link sa si auzim piesele... sau macar una...?
|
sus |
|
newfannny
Expert member 991 mesaje
|
scris pe 12 mar 2009 21:00 de newfannny
Ceva link sa si auzim piesele... sau macar una...?
in ziua a de azi nu stiu
oricum succes
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 13 mar 2009 13:53 de dianavlase
sunt o slujitoare devotata a folclorului si duc o lupta acerba pentru promovarea autenticului.cu toate acestea nu am realizat decat un singur album muzical,eu fiind propriul meu sponsor.ca activitate am un palmares bogat insa marele meu vis este realizarea unui nou album"adevarat"dar pragul il reprezinta lipsa unui sponsor.RECUNOSC CA NICI EU NU AM STIUT UNDE SA IL CAUT SI DE ACEEA DACA CINEVA IMI POATE DA UN SFAT SAU O SOLUTIE,ASTEPT CU NERABDARE SI MULTUMESC ANTICIPAT. sponsori pe perioada de criza? Greu, dar nu imposibil. Pentru ca tu canti muzica pupulara, poti incerca un producator de costume si obiecte autentice romanesti. Cred ca ar fi incantator.
|
sus |
|
lauranton
Senior member 50 mesaje
|
sfat (se poate? :) )
scris pe 17 apr 2009 01:22 de lauranton
de ce nu postezi un link cu o piesa de-a ta?
muzica populara (autentica) inca mai exista in romania.
sugestie : decat un sponsor cu multi bani, dar deloc,
mai bine 10 sponsori cu bani mai putini. incearca si asta
|
sus |
|
lauranton
Senior member 50 mesaje
|
Off
scris pe 20 apr 2009 14:44 de lauranton
de ce nu postezi un link cu o piesa de-a ta?
muzica populara (autentica) inca mai exista in romania.
sugestie : decat un sponsor cu multi bani, dar deloc,
mai bine 10 sponsori cu bani mai putini. incearca si asta
in 5 zile, doar o persoana a accesat aici. ciudat. fata asta chiar are nevoie de ajutor. uimitor este ca nici macar de curiozitate nu se intra. cred ca trebuia sa puna titlul "FILME XXX". asa avea muuuulte vizualizari . pacat
|
sus |
|
easycom
Expert member 2424 mesaje
|
Re: Off
scris pe 20 apr 2009 16:06 de easycom
in 5 zile, doar o persoana a accesat aici. ciudat. fata asta chiar are nevoie de ajutor. uimitor este ca nici macar de curiozitate nu se intra. cred ca trebuia sa puna titlul "FILME XXX". asa avea muuuulte vizualizari . pacat
Pacat, da... dar ce pot eu sa fac, daca nu am unde sa ascult macar o piesa de-a ei??? Lumea vrea sa stie despre ce e vorba... daca nu stim despre ce e vorba, nu avem la ce face reclama, asa-i?
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 24 apr 2009 14:54 de dianavlase
Pacat, da... dar ce pot eu sa fac, daca nu am unde sa ascult macar o piesa de-a ei??? Lumea vrea sa stie despre ce e vorba... daca nu stim despre ce e vorba, nu avem la ce face reclama, asa-i? Daca postezi un anunt, iar cativa oameni sunt curiosi, raspunde-le curiozitatii lor. Este un pas, cat de mic...
|
sus |
|
lauranton
Senior member 50 mesaje
|
scris pe 28 mai 2009 02:28 de lauranton
Daca postezi un anunt, iar cativa oameni sunt curiosi, raspunde-le curiozitatii lor. Este un pas, cat de mic...
fetita asta cu populara, daca isi dorea macar un pic sa evolueze, accesa pagina asta ca sa vada ce se petrece. dar iata ca a fost doar un foc de paie. consider acest post incheiat. pacat
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 26 iun 2009 16:50 de dianavlase
fetita asta cu populara, daca isi dorea macar un pic sa evolueze, accesa pagina asta ca sa vada ce se petrece. dar iata ca a fost doar un foc de paie. consider acest post incheiat. pacat Iti dau un chibrit pentru paie?
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 16 iul 2009 16:06 de dianavlase
nu ar fi mai sigura o bricheta? Cica nu ai voie cu bricheta, daca vrei ca actul sa arate viu si sa vorbeasca de la sine. M-au invatat pe mine in facultate)))
|
sus |
|
|
|
|
|