|
DjTom
Expert member 1439 mesaje
|
Re: Akcent
scris pe 7 mar 2009 06:11 de DjTom
Meleodiile lor sunt misto.
Asa e,ai perfecta dreptate !...misto e un cuvant tzyganesc !!!
Tu pe ce lume traiesti ?...ce-ti trece prin cap,aia butonezi pe taste ?
|
sus |
|
newfannny
Expert member 991 mesaje
|
scris pe 7 mar 2009 17:56 de newfannny
Asa e,ai perfecta dreptate !...misto e un cuvant tzyganesc !!!
Tu pe ce lume traiesti ?...ce-ti trece prin cap,aia butonezi pe taste ?
cuvantul "misto"am vazut ca este foarte des folosit si a fost intrudus in vorbele noatre de zi cu zi
(am facut off topic)
|
sus |
|
Guest
Guest
|
scris pe 7 mar 2009 19:09 de Guest
cuvantul "misto"am vazut ca este foarte des folosit si a fost intrudus in vorbele noatre de zi cu zi
(am facut off topic)
|
sus |
|
newfannny
Expert member 991 mesaje
|
scris pe 7 mar 2009 19:12 de newfannny
ce e? am zis ceva gresit ?
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 9 mar 2009 17:35 de dianavlase
ce e? am zis ceva gresit ? Akcent sunt o trupa... "proasta" in principiu, nu au piese nici misto, nici originale, nu au voce si nici miscare scenica. Desi unul dintre baieti a termiant actoria. Sincer, cu toata bunatatea de care pot da dovada, nu au ce cauta pe piatza.
|
sus |
|
newfannny
Expert member 991 mesaje
|
scris pe 9 mar 2009 20:49 de newfannny
Akcent sunt o trupa... "proasta" in principiu, nu au piese nici misto, nici originale, nu au voce si nici miscare scenica. Desi unul dintre baieti a termiant actoria. Sincer, cu toata bunatatea de care pot da dovada, nu au ce cauta pe piatza.
oricum mie imi plac dar nu au mai scos nimic de la ........stay with me......
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 13 mar 2009 14:44 de dianavlase
oricum mie imi plac dar nu au mai scos nimic de la ........stay with me...... Sice forever. Cum ar zice americanul.
|
sus |
|
pckutza_85
Senior member 123 mesaje
|
scris pe 13 mar 2009 15:57 de pckutza_85
singura lor melodie pe care o stiu e aia:ti-am promis c-o sa te iau cu mine..dar n-am bani de bilet....si e de vre-o 5-6 ani;aaa mai e una la fel:in culori parca se numeste!?
|
sus |
|
anitaeuiubesc10
Newbie 1 mesaje
|
scris pe 13 mar 2009 16:22 de anitaeuiubesc10
DE CE INCERCATI SA ARUNCATI IN AKCENT CU NOROI EI CHIAR CANTA FOARTE FRUMOS DACA NU VA PLACE NU ASCULTATI
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 13 mar 2009 18:26 de nicol1973
sa nu cumva sa plangi uite, gata, nu ascultam, e bine?
|
sus |
|
x_angel_of_death
Expert member 1624 mesaje
|
scris pe 13 mar 2009 18:35 de x_angel_of_death
din pacate pot sa-ti spun ca i-am auzit cantand live, fara sa vreau, dar...tu ai avut ocazia?
|
sus |
|
pckutza_85
Senior member 123 mesaje
|
scris pe 13 mar 2009 21:23 de pckutza_85
din pacate pot sa-ti spun ca i-am auzit cantand live, fara sa vreau, dar...tu ai avut ocazia? am fost la un party unde au cantat de deschidere,nu pot sa zic ca nu canta frumos,au o coregrafie nasoala!pot spune ca marius [ex akcent]canta bine!imi place melodia interpretata impreuna cu giulia-rain-
|
sus |
|
fuchsy
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 20 mar 2009 20:59 de fuchsy
sunt artisti mari in lumea lor
|
sus |
|
DjTom
|
scris pe 21 mar 2009 00:20 de DjTom
DE CE INCERCATI SA ARUNCATI IN AKCENT CU NOROI EI CHIAR CANTA FOARTE FRUMOS DACA NU VA PLACE NU ASCULTATI
Eu chiar Nu arunc cu noroi in ei,adica nu spun ca n-au voce(ca voci avem toti)... dar nici nu-mi plac,nici nu-i ascult ... mai ales ca au mari,mari probleme cu interpretarea LIVE !(nu cred ca trebuie sa va reamintesc de cate ori s-au umplut de penibil,cantand fals,fals,fals...)
Pe de alta parte,unele piese sunt melodioase si au succes la public...adica putem sa le numim "hituri" !
(pentru mine,acest gen de muzica il incadrez la categoria "conserve"
Cui place,sa fie sanatosi si fericiti...auditie placuta
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 21 mar 2009 20:32 de dianavlase
Eu chiar Nu arunc cu noroi in ei,adica nu spun ca n-au voce(ca voci avem toti)... dar nici nu-mi plac,nici nu-i ascult ... mai ales ca au mari,mari probleme cu interpretarea LIVE !(nu cred ca trebuie sa va reamintesc de cate ori s-au umplut de penibil,cantand fals,fals,fals...)
Pe de alta parte,unele piese sunt melodioase si au succes la public...adica putem sa le numim "hituri" !
(pentru mine,acest gen de muzica il incadrez la categoria "conserve"
Cui place,sa fie sanatosi si fericiti...auditie placuta Un mod foarte elegand de a te referi la un artis. Poate prea elegant la cat de romani suntem noi, romanii. Imi place diplomatiat ta.
|
sus |
|
Piersing
Junior member 31 mesaje
|
Akcent
scris pe 21 mar 2009 22:47 de Piersing
Sincer, ultimul lor single ma impresioneaza. Nu i-am ascultat niciodata live in schimb, fiecare single scos pe piata de catre trupa Akcent mi-a incantat frumos urechea (muzicala ). Single-ul "Stay With Me" mi se pare destul de reusit, la fel si videoclipul care este in slow motion. Oricum nu se pot compara cu Anna Lesko sau Simona Sensual. Nici chiar asa...
|
sus |
|
DjTom
|
scris pe 21 mar 2009 23:02 de DjTom
Un mod foarte elegand de a te referi la un artis. Poate prea elegant la cat de romani suntem noi, romanii. Imi place diplomatiat ta.
Multumesc !
...Generalii castiga razboaiele iar diplomatii obtin pacea !...atunci cand este cazul e bine sa fii un critic obiectiv,dar fara a ofensa pe cei care sunt fani...(destul de greu)
Am fost si sunt nevoit adesea sa tin cont de gusturile si dorintele publicului(in limitele eticii si bunului simt)...dar niciodata n-am uitat ca trebuie sa luptam necontenit pentru calitate !
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 25 mar 2009 16:05 de dianavlase
Sincer, ultimul lor single ma impresioneaza. Nu i-am ascultat niciodata live in schimb, fiecare single scos pe piata de catre trupa Akcent mi-a incantat frumos urechea (muzicala ). Single-ul "Stay With Me" mi se pare destul de reusit, la fel si videoclipul care este in slow motion. Oricum nu se pot compara cu Anna Lesko sau Simona Sensual. Nici chiar asa... Te impresioneaza???????? Te rog sa imi descrii in detaliu acest sentiment. Ca eu nu pricep delok!
|
sus |
|
DjTom
|
scris pe 1 apr 2009 01:40 de DjTom
din pacate pot sa-ti spun ca i-am auzit cantand live, fara sa vreau, dar...tu ai avut ocazia?
Din pacate,da...parca sunt din aceia...stripperi...am continuat sa ne savuram berile linistiti,la o distanta acceptabila,fara sa luam in seama falseturile...mexicane !Vorbea lumea,after show,ca la unele piese a cantat cdu' ?!
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 3 apr 2009 12:01 de dianavlase
Din pacate,da...parca sunt din aceia...stripperi...am continuat sa ne savuram berile linistiti,la o distanta acceptabila,fara sa luam in seama falseturile...mexicane !Vorbea lumea,after show,ca la unele piese a cantat cdu' ?! Lumea vorbeste ca e rea, oooo oooo, dar nu ma vina lor. Atat pot, de unde nu e nici Dumnezeu nu cere
|
sus |
|
lauranton
Senior member 50 mesaje
|
**cent
scris pe 20 apr 2009 22:41 de lauranton
asta e valoarea lor. iar voi sunteti rai...sa lasam oameni (din spatele lor) sa isi vada de treaba si comert. voi ati auzit vreodata akcent in studio la repetitii??? imi pare rau ca nu i-am inregistrat. credeti-ma ca ei nu canta, ei chiar nu canta..e un fel de strigat incununat de vuiet. 70 de procente din vocile lor sunt refacute. incredibil. mie imi era rusine cand ii auzeam acolo. dar fetitele de 15 ani nu stiu ce e aia muzica. akcent. target 7 -15 ani..e un lucru bun. se vinde.
ps : se face comert cu baieti (nu cu fete). cum se numea asta!?
|
sus |
|
x_angel_of_death
Expert member 1624 mesaje
|
Re: **cent
scris pe 29 apr 2009 15:04 de x_angel_of_death
asa cum am mai spus am avut "placerea" sa-i aud live, dar dupa 2-3 melodii urlate rau si huiduite pe masura le-a dus organizatorul un cd. asa, le-a decurs concertul lor "live", poate ca au si melodii bune, eu nu sunt adept al genului, dar la asa prestatii.....
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 30 apr 2009 17:22 de dianavlase
asa cum am mai spus am avut "placerea" sa-i aud live, dar dupa 2-3 melodii urlate rau si huiduite pe masura le-a dus organizatorul un cd. asa, le-a decurs concertul lor "live", poate ca au si melodii bune, eu nu sunt adept al genului, dar la asa prestatii..... mai mai ca te-ai face fan!
|
sus |
|
dianavlase
Expert member 646 mesaje
|
scris pe 7 mai 2009 16:34 de dianavlase
da imi schimb si inclinatiile muzicale Nu spune de doua ori, ca te urmez instant!
|
sus |
|
nicol1973
Expert member 849 mesaje
|
scris pe 7 mai 2009 17:20 de nicol1973
chiar se poate ajunge la un adevarat sir...
|
sus |
|
|
|
|
|