djskhyne
Newbie 3 mesaje
|
Negative
scris pe 13 nov 2009 16:22 de djskhyne
Vand negative la preturi acceptabile!
Ma gandeam intr-o zi la persoanle cu talent vocal... cele care au nevoie de un debut, dar nu au negative originale! Dupa un studiu de 1 an in si inca 2 ani de munca in domeniul muzicii, am invatat sa compun.... desigur cu ajutorul talentului exercitat asupra acestui domeniu numit Muzica!
Parerea mea este ca fara muzcia nu se poate traii, viata ar fi extrem de monotona...
De aceea am cautat sa invat creearea unor sunete in diferite programe: prima mea piesa a fost creeata in Fl studio, un program profesional de altfel... suna foarte bine pentru un "prototip", ca sa-i spun asa.... apoi am continuat in acest program si l-am invatat perfect, il cunosc ca pe propriile buzunare. Ulterior am compus tot felul de piese, : trance, minimal, electro-progresiv, simfonii. Dupa toate acestea, m-am gandit c-ar fi util sa incerc ceva nou... creare de negative: rapp, dance, pop si chiar rock... in prezent lucrez in ableton, Fl Studio si prelucrare in diferite programe de mixat. Sunt negative originale, nu-s furate de nicaieri, creatie proprie...
Astept clienti, pretul : 10 lei/min. Parerea mea: o investitie buna!
Va urez o zi buna!
|