|
Lironick
Newbie 8 mesaje
|
Caut producatori de Negative
scris pe 8 apr 2009 00:15 de Lironick
Cred ca o sa incep incet,incet sa inebunesc. Este topicul cu numarul 3 pe acest site unde are ca tema acelasi subiect, NEGATIVE HIP_HOP UNDERGROUND, parca cer ceva imposibil sa mor.....Sunt din Bucuresti am 20 de ani si stau ca prostu pentru ca nu am un amarat de negativ sa pot intra odata in studio, chestia nasoala este ca ma si descurc in ceea ce fac si cand ii aud pe alti cantand ma ia toata nebunia din lume. Repet: caut pe cineva din Bucuresti pentru o mai buna colaborare care se pricepe la compus negative hip-hop underground gen: Nimeni Altu', Veritassaga, CTC, Paraziti, sau chiar Zale, ceva frumos samplat ( Ombladon - Ultimul tren, Ombladon - Cheia de sub pres) ceva de genu....ceva sa placa, oare cer prea mult ??? pentru toti care sunt interesati sau se pricep la asa ceva, care stiu la ce ma refer, contactati-ma fratieee ca doar platesc drak, aveti aici id-ul meu de mess: Lironick_Style sau nr. de tel. 0763758537, multumesc.....
|
sus |
|
casperprod
Newbie 1 mesaje
|
Re: Caut producatori de Negative
scris pe 14 ian 2010 18:47 de casperprod
Buna.Viziteaza si tu pagina mea myspace www.myspace.com/casperproducts si vezi daca gasesti ceva ce iti place.Produc de aproape 4 ani si am experienta.In caz ca te intereseaza vreun beat contacteaza-ma la adresa mea de email casper_yo15@yahoo.com sau pe id meu de mess casper_yo15.
Bafta
Casper
|
sus |
|
primo182
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 22:36 de primo182
Daca mai esti interesat de productie, dupa ceva vreme de cand ai postat pe forum, contacteaza-ma. kafu_antitrust@yahoo.com
|
sus |
|
primo182
Newbie 2 mesaje
|
scris pe 24 ian 2013 22:36 de primo182
Daca mai esti interesat de productie, dupa ceva vreme de cand ai postat pe forum, contacteaza-ma. kafu_antitrust@yahoo.com
|
sus |
|
|
|
|
|