|
Mihai96
Newbie 5 mesaje
|
Caut impresar artistic!
scris pe 26 iun 2013 23:38 de Mihai96
Salut, sunt Mihai, am 17 ani si sunt din Baia Mare.
Ei bine, am apelat la acest forum, in speranta de a gasii un impresar dornic de a ma ajuta intr-o viitoare cariera muzicala.
Am calitati vocale intre bune si foarte bune.
Spre deosebire de alti artisti, eu mi-am inceput drumul in muzica cu un recital in fata a peste 800 de spectatori la Balul Bobocilor de la colegiul la care studiez, am continuat mai apoi cu diverse concerte prin oras, anumite evenimente in liceu si mai presus de toate pentru mine, am organizat un concurs de talente in Baia Mare la nivel de licee, unde fiind organizator nu aveam cum sa particip astfel incat am cantat ca si organizator in fata a peste 500 de spectatori.
Ce ar mai fii de adaugat in mini cv-ul meu, ar fii faptul ca sunt o fire foarte optimista, nu degeaba mi-am incercat norocul la ultimele 2 editii "Vocea Romaniei" unde din pricina concurentei extrem de mare, nu am reusit sa trec mai departe.
Sunt obisnuit cu scena si cu publicul numeros, fiind supranumit "vedeta liceului".
Am si 2 coveruri postate pe Youtube, iar in urma cu o saptamana, am lansat si primul meu single "Am nevoie de tine".
Sper ca am fost destul de convingator prin cele spuse mai sus si ca voi atrage putin interes din parte dumneavoastra!
|
sus |
|
|
|
|
|