|
poomplemusik
Newbie 5 mesaje
|
Caut impresar ARTISTIC
scris pe 6 aug 2010 17:41 de poomplemusik
Buna, ma numesc Domenic Corjinschi ,am 13 ani sunt din Radauti jud.(Suceava) si iubesc muzica.
Am calitati vocale bune si vreau ca vocea mea sa devina cunoscuta in muzica romaneasca intrun fel , cant in engleza si in romana, in engleza ma descurc mai bine.
Cant aproape orice gen de muzica mai ales Rock si Pop, iubesc muzica Pop+mai ales dansez extraordinar si un actor la fel, am si cateva filmulete pe youtube.
Imi doresc din tot sufletul sa ma lansez.
Calitati:
-Imi place sa dansez ca Michael Jackson
-Imi place sa cant piesele lui in engleza.
-Ador actoria, am si cateva filmulete pe youtube si pe siteul meu si pe blog.
Daca e cineva interesat sa fie impresarul meu astept un mail foarte curand pe adresa mea de mail:
-poomplemusik@yahoo.com
-poomplemusik@hotmail.com
Astept un raspuns cat de curand cred ca asta e sansa mea sa arat intregii lumi de ce sunt in stare.
As vrea din tot sufletul sa ajung la HOLLYWOOD!
|
sus |
|
radanmusic
Newbie 22 mesaje
|
Re: Caut impresar ARTISTIC
scris pe 6 aug 2010 23:44 de radanmusic
Buna, ma numesc Domenic Corjinschi ,am 13 ani sunt din Radauti jud.(Suceava) si iubesc muzica.
Am calitati vocale bune si vreau ca vocea mea sa devina cunoscuta in muzica romaneasca intrun fel , cant in engleza si in romana, in engleza ma descurc mai bine.
Cant aproape orice gen de muzica mai ales Rock si Pop, iubesc muzica Pop+mai ales dansez extraordinar si un actor la fel, am si cateva filmulete pe youtube.
Imi doresc din tot sufletul sa ma lansez.
Calitati:
-Imi place sa dansez ca Michael Jackson
-Imi place sa cant piesele lui in engleza.
-Ador actoria, am si cateva filmulete pe youtube si pe siteul meu si pe blog.
Daca e cineva interesat sa fie impresarul meu astept un mail foarte curand pe adresa mea de mail:
-poomplemusik@yahoo.com
-poomplemusik@hotmail.com
Astept un raspuns cat de curand cred ca asta e sansa mea sa arat intregii lumi de ce sunt in stare.
As vrea din tot sufletul sa ajung la HOLLYWOOD!
Deci ..... mi se pare tare de tot mesajul .... ai ras mult cred k atunci cand l`ai scris nu ?) La 13 ani .... visezi frumos ) ..... fake ... as vrea .... dati`i un delete )
|
sus |
|
7r00p3R
Newbie 3 mesaje
|
scris pe 7 aug 2010 13:13 de 7r00p3R
Deci ..... mi se pare tare de tot mesajul .... ai ras mult cred k atunci cand l`ai scris nu ?) La 13 ani .... visezi frumos ) ..... fake ... as vrea .... dati`i un delete )
ce-ai mai cu bietul baiat...
poate chiar are talent. ne uitam la videourile lui, si vedem ce e de capul lui. holywood? bine bine, nici chiar. XD
dar macar ceva in romania, poate tot ii iese. adica gandeste-te la inna, connect-r sau mai stiu eu. )
|
sus |
|
poomplemusik
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 7 aug 2010 15:01 de poomplemusik
ce-ai mai cu bietul baiat...
poate chiar are talent. ne uitam la videourile lui, si vedem ce e de capul lui. holywood? bine bine, nici chiar. XD
dar macar ceva in romania, poate tot ii iese. adica gandeste-te la inna, connect-r sau mai stiu eu. )
da o sa am concert in orasul meu in memoria lui michael jackson pe 29 august!
SI talent fii sigur ca am, dar nu am ce face in acest oras, fiindca este foarte mic (Radauti).
Editat de poomplemusik pe 7 aug 2010 15:09
|
sus |
|
radanmusic
Newbie 22 mesaje
|
scris pe 12 aug 2010 22:06 de radanmusic
Parerea mea .... e ca deocamdata nu prea ai sanse. Mai cresti putin ....
|
sus |
|
ArmiGold
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 17 nov 2010 03:00 de ArmiGold
Domenic,
pr.ambassador@yahoo.com
Da.i add in messengerul tau
|
sus |
|
poomplemusik
Newbie 5 mesaje
|
scris pe 2 ian 2011 15:55 de poomplemusik
Domenic,
pr.ambassador@yahoo.com
Da.i add in messengerul tau
domenic_c97@yahoo.com
|
sus |
|
Athia
Newbie 1 mesaje
|
Caut impresar ARTISTIC
scris pe 20 iul 2011 13:14 de Athia
Buna! sunt Athia si sunt din Buzau. Am terminat liceul de arta, sectia canto. Am lucrat la un radio local Buzz Fm si am colaborat cu o televiziune locala...mai departe ``nu pot sa sparg gheata`` iubesc muzica si imi doresc foarte mult sa cant...cine vrea sa ma auda live id-ul meu este a_bunea@yahoo.com. Multumesc
|
sus |
|
Suprud
Senior member 132 mesaje
|
scris pe 21 iul 2011 09:14 de Suprud
Ar trebui sa le precizeze cineva oamenilor astia ca un impresar nu se ocupa de debutanti pentru ca nu au public si deci nici nu aduc castig. Se ocupa numai numai de artisti care au deja public si deci pot aduce oameni in sla de spectacol si care pot aduce in cele din urma un castig sigur impresarului.
Impresarul inseamna afacere. Sunteti capabili sa produceti bani nu maine, azi!- gasiti impresar. Nu sunteti capabili - asteptati.
Vi se para stupida teoria asta?
Editat de Suprud pe 21 iul 2011 09:19
|
sus |
|
unfriendly
Junior member 41 mesaje
|
scris pe 26 iul 2011 11:38 de unfriendly
Ar trebui sa le precizeze cineva oamenilor astia ca un impresar nu se ocupa de debutanti pentru ca nu au public si deci nici nu aduc castig. Se ocupa numai numai de artisti care au deja public si deci pot aduce oameni in sla de spectacol si care pot aduce in cele din urma un castig sigur impresarului.
Impresarul inseamna afacere. Sunteti capabili sa produceti bani nu maine, azi!- gasiti impresar. Nu sunteti capabili - asteptati.
Vi se para stupida teoria asta?
DA!
Pentru ca te contrazici singur! Pot exista artisti fara public, dar care castiga vanzandu-si compozitiile.
Mai sunt si asazisii instrumentisti de sesiune (studio) care castiga doar pentru ca ajuta la inregistrarea unor piese, care e foarte posibil sa nu se vanda niciodata.
|
sus |
|
Suprud
Senior member 132 mesaje
|
scris pe 30 iul 2011 08:32 de Suprud
DA!
Pentru ca te contrazici singur! Pot exista artisti fara public, dar care castiga vanzandu-si compozitiile.
Mai sunt si asazisii instrumentisti de sesiune (studio) care castiga doar pentru ca ajuta la inregistrarea unor piese, care e foarte posibil sa nu se vanda niciodata.
Initiatorul subiectului se bazeaza pe interpretare vocala si vrea sa cante in public nu in studio si nici nu compune. Ar trebui sa mai citesti o data anuntul. Iti amintesc ca subiectul este impresarul artistic. Iar eu am precizat ca la noi, in Romanica, nu exista impresari care cauta tinere talente (poate doar "tinere" din motivele expuse.
|
sus |
|
|
|
|
|